Trouwfotograaf Rotterdam
blablabla

Bruidsfotograaf Rotterdam

Rotterdamse trouwreportages en trouwfoto’s

Jullie Rotterdamse bruiloft wordt bijzonder, en daarom ben je op zoek naar een bruidsfotograaf die het verhaal van de dag goed kan vastleggen.

 

Bruidsfotograaf Koen maakt trouwfoto’s in Rotterdam waarmee je je bruiloft kunt blijven beleven. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten. Daardoor krijgen jullie een trouwreportage die het échte verhaal van jullie fantastische bruiloft vertelt.

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in Rotterdam

Vrijblijvende kennismaking

Portfolio

Recente Rotterdamse trouwfoto’s

[layerslider id=”1″]

Waarom kiezen voor Koen?

Er zijn zoveel trouwfotografen in Rotterdam waardoor je kan twijfelen welke fotograaf voor je bruiloft je moet kiezen. Bij mij is jullie bruiloft om de volgende redenen in goede handen.

1. 150+ bruiloften ervaring

Elke bruiloft heeft een uitdaging, en het is aan mij om die zo goed mogelijk aan te pakken. Doordat ik inmiddels al meer dan 150 bruiloften heb gefotografeerd, kan ik me aanpassen aan elke situatie en kan ik ook in moeilijke omstandigheden prachtige foto’s leveren. Denk dan bijvoorbeeld aan ceremonies bij kaarslicht, bruiloften met meer dan 600 gasten, en ook boekingen van 18 uur. Als ik jullie bruiloft fotografeer, dan weet je zeker dat je topkwaliteit foto’s krijgt.

 

2. Bekend in Rotterdam

Rotterdam is de stad waar ik gestudeerd heb en waar ik verreweg de meeste bruidsreportages maak. Ik ken de stad op m’n duimpje en loods jullie eenvoudig van de ene naar de andere mooie locatie. Ik weet waar je goed kan parkeren en welke plekken je moet ontwijken.

 

3. Journalistieke fotografie

In tegenstelling tot veel andere fotografen zijn mijn foto’s een eerlijk en oprecht verslag van de dag. Op de bruiloft zet ik niets in scène en jullie hoeven niets ‘voor de foto’ te doen. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Niets moet, alles mag, het is jullie dag.

 

4. Waar voor je geld

Trouwen is duur en je kan je budget maar één keer besteden. Ook trouwfotografie kan een aanzienlijk deel van jullie budget opslokken. Je wilt er dan zeker van zijn dat dit geld goed besteed wordt. Als jullie kiezen voor Bruidsfotograaf Koen, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 25 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen. Dit wordt een fotoserie van een van je mooiste dagen uit je leven.

Wat kost het?

Voor 6 uur fotografie vraag ik 1295,-. Hierbij is het volgende inbegrepen:

  • Mijn super enthousiaste aanwezigheid, inclusief 8 jaar aan trouwfotografie ervaring, twee camera’s en een groot arsenaal aan lenzen en flitsers.
  • Een leuke USB-verpakking met daarop minstens 250 foto’s in hoge resolutie, zonder watermerken, waarmee je alles kan doen wat je wilt.
  • Een online galerij (met wachtwoord) met al deze foto’s, zodat je tot een jaar na jullie bruiloft de foto’s overal kunt bekijken.
  • Een linnen fotoalbum van 15x15cm met 20 pagina’s
  • Reiskosten door heel Nederland

Upgrades

Elke reportage valt uit te breiden met extra uren, zodat je een groter deel van jullie bruiloft vast kan laten leggen. De meeste bruidsparen boeken me tegenwoordig zelfs voor heel de dag, zodat ook het feest kan worden gefotografeerd. Verder heb je ook de mogelijkheid om het fotoalbum te upgraden naar een luxe trouwalbum van groter formaat, met leren koffer en bewaardoos. Al deze mogelijkheden bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

☆☆☆☆☆
“Koen maakte onze bruiloft compleet. Wat een geweldige foto’s!”

Kim en Jeroen
Rotterdam, april 2018

Over Koen

Trouwfotograaf Rotterdam

Hoi, mijn naam is Koen, en ik werk in Rotterdam en de rest van Nederland als professioneel bruidsfotograaf. Het fotograferen van een bruiloft is voor mij een feest. Geen bruiloft is hetzelfde, en daardoor kan ik er al mijn energie en creativiteit in kwijt.

 

Zijn jullie enthousiast over mijn fotografie, controleer dan hieronder jullie trouwdatum. Je weet dan snel of ik nog beschikbaar ben. Als dat het geval is, dan kunnen we afspreken of skypen voor een kennismaking, waarbij jullie al je vragen kunnen stellen, en we de bruiloft door kunnen spreken.

Beschikbaarheid

Zijn jullie ook enthousiast over mijn fotografie? Tof! Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik nog beschikbaar ben.

Trouwdatum controleren