Koen

Aangenaam

Hoi, mijn naam is Koen, en ik ben het gezicht achter Trouwfotograafrotterdam.nl

 

Als bruidsfotograaf heb ik de mooiste baan ter wereld. Inmiddels heb ik meer dan 150 bruiloften gefotografeerd, en zie ik het als een absoluut voorrecht om van zoveel bruidsparen het vertrouwen te krijgen.

 

Centraal in mijn werk als fotograaf staat ontwikkeling. Ik geloof erin dat je altijd beter kunt worden in wat je doet, en ik doe er dan ook alles aan zelf een nog betere fotograaf te worden. Zo heb ik een sterk netwerk met andere fotografen waarin we elkaars werk bespreken, volg ik jaarlijks in binnen- en buitenland workshops, en ondersteun ik andere fotografen in hun ontwikkeling.

 

Met mijn camera streef ik ernaar om jullie bruiloft op de meest waardevolle manier vast te leggen. Ik besef me dat mijn foto’s onderdeel zullen zijn van je herinnering aan jullie bruiloft, en daarom laat ik niets aan het toeval over. Een bruiloft is voor mij geen lopende band werk, ik bereid elke bruiloft goed voor zodat ik ook in onverwachte omstandigheden nog steeds mijn werk goed kan uitvoeren.

 

Naast het fotograferen houd ik van sport. Ik speel zelf op redelijk niveau waterpolo en sta ook wekelijks aan de badrand om een jeugdteam te coachen. Verder vind je me regelmatig in de sportschool of op de racefiets, en kom je me op vakantie tegen, dan is er een grote kans dat ik een surfboard in m’n hand heb.

Trouwdatum controleren

Zijn jullie geïnteresseerd in mijn fotografie? Leuk, dan fotografeer ik ook graag jullie bruiloft!
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!

Trouwdatum controleren