Prijzen

Kosten Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwen kost veel geld en je kan je budget maar één keer besteden. Je wilt er dan zeker van zijn dat het geld dat je uitgeeft, goed wordt besteed. Als jullie kiezen voor Trouwfotograaf Rotterdam, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 25 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen.

Trouwfotograaf Rotterdam

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in heel Rotterdam

Vrijblijvende kennismaking

Wat kost het?

Ik houd van eenvoudige, duidelijke prijzen en daarom bied ik de volgende twee mogelijkheden aan:

Jullie gehele bruiloft vastgelegd

De meeste bruidsparen boeken mij voor heel de dag. Jullie krijgen dan een reportage waarbij ik aanwezig ben van de voorbereidingen van de dag, tot en met het feest. Je boekt me als je zeker wilt zijn dat alles wordt vastgelegd, en je geen andere mensen wilt vragen om een deel van de dag te fotograferen.

Voor de hele dag fotografie vraag ik 1.975,-

Een deel van jullie bruiloft vastgelegd

Uiteraard is het mogelijk om een deel van jullie bruiloft vast te laten leggen. Hierbij kan je zelf kiezen welk deel van de dag ik aanwezig ben.

Voor 6 uur fotografie vraag ik 1.275,– en voor elk uur extra 125,-.

Wat krijgen we?

Bij elke bruiloft is het volgende inbegrepen:

 

1. Mijn volledige toewijding om jullie bruiloft tot een succes te maken. Van tevoren plannen we 1 of 2 gesprekken om de bruiloft door te nemen, en verder kunnen jullie mij altijd mailen met al jullie vragen.

 

2. Een prachtige selectie van minimaal 250 nabewerkte foto’s op hoge resolutie, zonder watermerk, waarmee je alles kan doen wat je wilt.

 

3. Een online fotogalerij met wachtwoord waardoor jullie altijd en overal de foto’s kunnen bekijken en downloaden.

 

4. Een linnen fotoalbum van 15x15cm met 20 pagina’s. Deze kan je eventueel nog upgraden naar een groter album.

bruidsfotograaf curacao

Waarom kiezen voor Trouwfotograaf Rotterdam?

4 belangrijke redenen om te kiezen voor Koen

Er zijn zoveel trouwfotografen in Rotterdam waardoor je kan twijfelen welke fotograaf voor je bruiloft je moet kiezen. Bij mij is jullie bruiloft om de volgende redenen in goede handen.

1. Meer dan 150 bruiloften ervaring

In de afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 150 bruiloften gefotografeerd, waardoor ik altijd een hoogwaardige bruidsreportage kan neerzetten. Ik ben al op heel veel trouwlocaties binnen en buiten Rotterdam geweest en daardoor kan ik onder alle omstandigheden werken.

 

2. Journalistieke fotografie

In tegenstelling tot veel andere fotografen zijn mijn foto’s een eerlijk en oprecht verslag van de dag. Op de bruiloft zet ik niets in scène en jullie hoeven niets ‘voor de foto’ te doen. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Niets moet, alles mag, het is jullie dag.
Willen jullie op de dag zelf een fotoshoot, dan treed ik natuurlijk wat meer naar voren.

3. Snelle levering

Ben je net getrouwd, dan heb je geen zin om nog maanden te moeten wachten voordat je iets van de foto’s te zien krijgt. Bij Trouwfotograaf Rotterdam is dat niet het geval. Ik lever al mijn trouwreportages op binnen 4 weken, en vaak nog een stukje sneller.

 

4. Alles goed geregeld

Ik werk met de nieuwste apparatuur, en heb altijd reserve spullen bij me. Gaat er iets kapot, dan kan ik altijd verder werken. Ook heb ik een sterk netwerk met andere fotografen achter de hand, dus mocht er mij iets overkomen, dan kan ik altijd iemand anders inschakelen. Verder ben ik goed verzekerd.

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij thuis, bij jullie thuis, ergens in een restaurantje, of via Skype. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

adsasd

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!

Trouwdatum controleren